Boegbeeld RSCA weet waar het schoentje knelt: "Dat zorgt ervoor dat het stadion steeds meer lege plekken vertoont"

17 februari 2019 16:16

Anderlecht kan vanavond een erg goeie zaak doen in de strijd om play-off 1 door het puntenverlies van Gent en STVV. Al blijft het natuurlijk een schande dat een club als RSCA zich in een situatie bevindt dat het moet strijden om bij de beste zes clubs van België te behoren.

Georges Heylens, ex-verdediger en monument van de Brusselaars, ziet de hele situatie dan ook met lede ogen aan. Hij heeft ook een mening en verklaring voor de huidige malaise: "Rutten heeft mij persoonlijk nog niet kunnen overtuigen", zegt Heylen in SudPresse.

Geen publiekstrekkers

"Ik begrijp ook niet waarom men persé naar een Nederlandse trainer op zoek is gegaan, terwijl er voldoende competente Belgen rondlopen die geschikt zijn voor deze job. Het publiek heeft geen spelers meer waar het zich mee kan vereenzelvigen en dat zorgt ervoor dat het stadion steeds legere plekken vertoont."

"Ze moeten bouwen op de eigen jeugd en het doet me goed dat spelers als Verschaeren en Saelemaekers hun kans krijgen. Maar die moeten wel goed omringd worden, ook door de trainer."

Clint Vens

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp
 
 
Reacties.