"Heeft Gent verloren? Dat maakt het een gouden puntje voor play-off 1"

17 februari 2019 16:51

STVV pakte een puntje mee vanuit Zulte Waregem. Hoe belangrijk dat zal worden in de eindafrekening zal nog moeten blijken, maar de Kanaries waren zeker niet ontevreden na de partij.

"We hebben wat weinig kansen weten te ontwikkelen in de eerste helft", besefte doelman en uitblinker Kenny Steppe. "In de eerste helft hebben we ons spel niet echt kunnen spelen, Zulte Waregem zette ons redelijk goed vast. Ik denk dat we tevreden mogen zijn met dit punt."

"Het was een spectaculaire wedstrijd, met in totaal 15 kansen. Iedereen heeft waar voor zijn geld gekregen", pikte Marc Brys in. "We hebben in de eerste helft ons plan niet goed uitgevoerd, dat ging in de tweede helft beter."

Charleroi en Gent komen nog op bezoek

"Bij Zulte Waregem een punt pakken is zeker niet slecht en gezien het spelverloop ook wel goed. Dat Gent verloren heeft? Dat maakt er een gouden punt van in de strijd om play-off 1. We zitten nog altijd perfect op schema, maar er zijn nog vier wedstrijden."

In de stand heeft STVV nu 43 punten, de ploegen net buiten play-off 1 (Charleroi en Gent) tellen er 38. Met nog vier wedstrijden voor de boeg een knappe vijfpuntenkloof. De Kanaries hebben nog thuiswedstrijden tegen Charleroi en Gent en uitwedstrijden tegen Club Brugge en Moeskroen op het programma.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ KAA Gent \\ STVV \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.