Club Brugge moet zeker één en wellicht zelfs twee spelers missen tegen Anderlecht

18 februari 2019 11:10

De quasi ongenaakbare leider lamleggen, zelf in topvorm verkeren en uiteindelijk met een oververdiende 3-1 winnen? Ja, dan mag Club Brugge spreken van een geslaagde zondag. En toch was er ook een kleine domper op de feestvreugde.

Clinton Mata had pas zijn eerste goal voor Club Brugge gemaakt, maar bleef zes minuten later liggen en kon niet meer verder. Het zou om een hamstringblessure gaan en dat ziet er niet goed uit met het oog op de duels tegen Salzburg en Anderlecht deze week.

Wie er volgende zondag in het Astridpark al zeker niet bij zal zijn, is Benoît Poulain. De Franse verdediger mocht nog eens starten, maar pakte zijn vijfde gele kaart toen hij na een fout uit onvrede een bal wegknalde. Hij moet dus geschorst plaatsnemen in de tribune.

Sleutel Amrabat

Hoogstwaarschijnlijk zal Sofyan Amrabat daardoor weer mogen starten in de volgende topper, maar de vraag is waar? Gisteren deed hij het prima op de rechterflank, maar de voorbije weken stond hij wel telkens een rijtje lager in de verdediging. Benieuwd wat trainer Ivan Leko in petto heeft.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk
 
 
Reacties.