Heeft Anderlecht een 'probleem Trebel' na bom Bayat? Verschueren bespreekt lastige situatie

21 februari 2019 08:56

Het is ongezien dat een makelaar geld opeist bij een club waar hij nog meerdere spelers onder contract heeft, maar Mogi Bayat heeft het gedaan. Adrien Trebel is er één van en sprak al vaker zijn trouw uit aan Bayat. Probleem voor RSCA?

"Helemaal niet", meent sportief directeur Michael Verschueren tegenover Het Laatste Nieuws. "Het is waar dat zolang 'footgate' loopt, we niet met Bayat willen onderhandelen. Maar een transfer van Trebel of één van zijn spelers is ook niet aan de orde."

"Wie zegt trouwens dat Trebel wil vertrekken?", gaat hij verder. "Hij heeft zopas een sterk opgewaardeerd contract getekend. Adrien ligt heel goed in de groep en doet er alles aan om fit te geraken voor de play-offs. Zijn houding is correct."

Als puntje bij paaltje komt, heeft Verschueren zelfs maar één bezwaar. "Nadat hij aan de zijde van Bayat RSCA-Eupen bijwoonde, heb ik hem wel gezegd dat dit niet zijn meest verstandige beslissing was. Maar voor de rest heb ik echt niets aan te merken op zijn gedrag", besluit de sportief directeur van Anderlecht.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.