Jordan Botaka omschrijft de zware ontgoocheling bij Sint-Truiden

18 maart 2019 11:48

Sint-Truiden heeft zondagavond zijn grootste ontgoocheling van het seizoen moeten verteren. De Kanaries verloren en werden veroordeeld tot play-off 2. Jordan Botaka omschrijft de teleurstelling.

"In de eerste helft maakten we een fout die we niet mochten maken en die werd onmiddellijk afgestraft. Vanaf dan moesten we achter de feiten aanlopen", analyseerde de aanvoerder.

STVV speelde onder zijn normale niveau. "Het was onze belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Er was één ploeg die het niet zou halen en dat zijn wij, jammer genoeg."

"Ik denk niet dat het stress te maken had, zulk een wedstrijd kan alle kanten op. Maar het was zeker niet onze beste match", beseft Botaka.

Dit doet heel erg pijn - Jordan Botaka

De ontgoocheling is dan ook immens in het Truiense kamp. "Dit doet heel erg pijn. Iedereen is heel teleurgesteld. We hebben hier een heel jaar voor gevochten, we waren er heel dichtbij en dan lukte het net niet."

Sint-Truiden moet binnen enkele weken aan de bak in play-off 2. "We moeten die wedstrijden toch spelen, dan kunnen we er maar beter 100% voor gaan."

Robby Morren

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ STVV
 
 
Reacties.