Ex-speler van Anderlecht, Standard én Club Brugge laat zich uit over de titelstrijd

18 maart 2019 12:28

Mémé Tchité is nog steeds niet uitgevoetbald. Momenteel pikt hij zijn goaltjes mee in de tweede amateurklasse. Vroeger verdiende hij zijn brood bij Standard, Anderlecht en Club Brugge. Naar wie ziet hij de titel gaan?

Mohammed Tchité ziet een uitgesproken favoriet voor de titelstrijd. "Racing Genk vangt de play-offs aan als favoriet. Zij waren het sterkst in de reguliere competitie en ze legden ook een mooi parcours af in de Europa League", zei de spits bij Sudpresse.

Maar hij denkt niet dat het vanzelf zal gaan. "In play-off 1 worden de kaarten steeds herschud en daar kan Club Brugge van profiteren. Zeker als Genk straks ook nog eens een dipje krijgt. De batterijen zullen snel weer opgeladen moeten zijn, willen de Limburgers niet gedesillusioneerd geraken."

Standard, Anderlecht

Standard rekent hij ook bij de titelkandidaten. "Net een achtbaan. De hoogtes en laagtes blijven elkaar op een sneltempo afwisselen. Maar ik ken de Luikse mentaliteit en ik ben er zeker van dat de troepen van Michel Preud'homme het niet zullen laten hangen. De titel voor Standard is zeker een mogelijkheid!"

Wat Anderlecht betreft is hij zo zeker nog niet. "Ik kijk vooral uit naar het Anderlecht van volgend seizoen. Toch geef ik ze gezien de huidige verschillen ook dit seizoen al een kans."

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Standard \\ Hamoir
 
 
Reacties.