Zulj een probleem? Zelf vindt hij van niet: "Het voetbal is wel iets sneller dan in Oostenrijk"

18 maart 2019 06:30

Bon, we willen Peter Zulj nog niet afschrijven, maar we moeten wel zeggen: de Oostenrijker heeft nog geen onvergetelijke indruk nagelaten. Tegen KV Oostende blonk hij vooral uit in slechte passes en balverliezen.

Zulj speelde geen dramatische match, maar van 'de beste speler van Oostenrijk' verwachten we dan toch iets meer. Zeker na zijn uitspraken bij zijn voorstelling: "Ik zie wat anderen niet zien". Bijvoorbeeld...

Maar intussen heeft de middenvelder Anderlecht nog niet laten swingen met ongelooflijke steekballen of assists. "Toen ik tekende was het de bedoeling om play-off 1 te halen. Daar staan we nu", haalde hij de schouders op. "We pakken de laatste weken telkens drie punten. Is dat niet het belangrijkste? Mooi spel is niet belangrijk nu."

Wedden dat de Oostenrijker één van de favoriete spelers van René Weiler was geweest? "Mijn niveau? Het gaat beter en beter, het zit in stijgende lijn. Op training werk ik hard. Wat het verschil is met Oostenrijk? Het gaat hier wel sneller. En ja, de tegenstanders zijn een stuk groter, fysieker. Mijn eerste goal blijft uit, maar op training gaan ze wel binnen. Dus ik hoop dat ik straks vertrokken ben."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
Reacties.