Onstopbaar! Tienersensatie Verschaeren maakt ook indruk naast het veld: "Blij dat die laatste sprint nog iets opleverde"

18 maart 2019 14:08

De superlatieven beginnen stilaan uitgeput te geraken. Niemand die verwacht had dat Yari Verschaeren zo'n impact zou hebben op Anderlecht. Dat hij goed was, ja, dat wisten we. Dat hij zo goed was, dat had zelfs Fred Rutten niet kunnen voorzien. Ook in zijn reacties blijft hij enorm kalm.

Verschaeren is met zijn laag zwaartepunt een gesel voor de verdedigers. Net als Hazard - nee, we gaan hem niet vergelijken - kan hij heel snel wegdraaien van een verdediger die in zijn rug staat. En hij heeft een heel goeie pass in zijn voeten...

’Ik ben blij met mijn wedstrijd en vooral ook met de drie punten”, zei Verschaeren bij Sporza. “In het begin had ik het wat moeilijk omdat ik de bal wat kort moest komen vragen. In de tweede helft heb ik geprobeerd om de bal wat dieper te vragen en dat lukte ook beter. Op het einde begon ik wat moe te worden, maar ik kon nog één sprint trekken. Het is mooi dat dat nog iets opleverde. Ik denk dat in de play-offs alles nog mogelijk is.”

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
Reacties.