Hazard blijft kalmpjes onder de monsterbedragen: "Ik denk niet aan wat er binnen enkele maanden gaat gebeuren"

20 maart 2019 13:36

Terwijl de zotte bedragen de pan uitvliegen over een mogelijke transfer van Eden Hazard, blijft de aanvoerder van de Rode Duivels er vrij koeltjes onder.

Zidane zit weer op zijn troon in Madrid en kreeg van voorzitter Florentino Pérez aardig wat zakgeld om deze zomer uit te geven. Eden Hazard wordt al jaren in verband gebracht met Real Madrid en Chelsea heeft ondertussen ook al een eerste bod (ongeveer 90 miljoen euro, lees meer) van de Spaanse hoofdstedelingen geweigerd.

We moeten de Europa League winnen

"Nu denk ik aan de Rode Duivels. Als ik terugkeer na de interlands denk ik weer alleen aan Chelsea", legde Eden Hazard uit bij VTM Nieuws. "Ik denk niet na over wat er binnen twee, drue, vier of vijf maanden gaat gebeuren. Ik weet het niet. We zullen wel zien."

Zijn gedachten zijn binnenkort weer alleen bij Chelsea. De ambities van de Londense club liggen, ondanks het mindere seizoen, vrij hoog. "We kunnen, nee, we moeten de Europa League winnen of in de top vier van de Premier League eindigen om volgend jaar in de Champions League te spelen."

Hannes Van Gael

Chelsea \\ Real Madrid \\ België
 
 
Reacties.