Play-offs komen eraan: zo verloopt de ticketverkoop bij jouw club

20 maart 2019 16:16

Maandag werd de kalender voor play-off I bekendgemaakt en volgende week vrijdag trappen Standard en Antwerp de eindstrijd om de titel op gang. De abonnementverkoop komt dan ook stilaan op gang. Wij gingen een kijkje nemen hoe de verkoop loopt bij de zes clubs.

Bij Racing Genk zijn de wedstrijden uit play-off I inbegrepen in de standaard abonnementsprijs. Voorlopig worden er enkel mini-abonnementen en nog geen losse tickets verkocht.

Ook bij Club Brugge zijn de vijf beslissende thuiswedstrijden inbegrepen in het abonnement. De losse ticketverkoop begint overmorgen. Meer dan tienduizend fans van blauw-zwart verlengden al hun abonnement voor volgend seizoen.

Standard

Bij de ‘Rouches’ kunnen supporters hun abonnement verlengen tot en met zondag 24 maart. De vrijgekomen plaatsen worden nadien verkocht.

Anderlecht       

Ook bij Anderlecht zijn de play-offs inbegrepen in het ‘gewone’ abonnement. Mini-abonnementen voor play-off I worden verkocht tot vier april. Indien er nadien nog plaatsen beschikbaar zijn, worden er ook losse tickets verkocht.

AA Gent

Gent plaatste zich pas op de slotspeeldag van de reguliere competitie voor play-off I. De ticketverkoop ging dan ook pas dinsdag van start.

Antwerp            

Bij Antwerp verloopt de abonnementverkoop voor play-off I als een trein. ‘The Great Old’ is zelfs van plan om een nieuwe, tijdelijke tribune met ongeveer zevenhonderd plaatsen te bouwen (lees meer).

Simon Wauters

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard
 
 
Reacties.