De Bilde geeft Anderlechtfans weinig hoop

21 maart 2019 19:15

Ex-Anderlechtspeler Gilles De Bilde verwacht niet al te veel meer van Anderlecht dit seizoen. Hij vindt dat Anderlecht te veel rekent op twee spelers en één van hen kan hem dan nog niet eens overtuigen.

“Anderlecht pakte 14 op 18 op het einde van de reguliere competitie, maar ze speelden tegen Lokeren, Kortrijk en Oostende. Tegen Club Brugge werden ze gedomineerd en creëerden ze amper kansen. In play-off I worden het nochtans allemaal zo’n wedstrijden”, toont de ‘Ket’ zich weinig positief tegenover Gazet van Antwerpen.

“Anderlecht moet rekenen op Yannick Bolasie en Yari Verschaeren als het een Europees ticket wil pakken.” Maar de Congolees kon De Bilde nog niet overtuigen: “Hij heeft ook al slechte wedstrijden gespeeld. Hij krijgt geen constante in zijn spel. Maar hij heeft toch al vier doelpunten gescoord, dat telt natuurlijk ook.”

Daarnaast vreest de voormalige Gouden Schoen ook een terugval van Verschaeren: “Op zijn leeftijd zou dat niet meer dan normaal zijn. Yari speelt al een tijdje op een hoog niveau. Het wordt afwachten of hij dat in de play-offs kan aanhouden.”  

Simon Wauters

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.