Manchester City-Tottenham is ongezien spektaktelstuk! Fans worden nog voor rust verwend met vijf goals, De Bruyne van goudwaarde bij de thuisploeg

17 april 2019 21:50

Niemand die ook maar gedacht had dat de eerste helft tussen Manchester City en Tottenham in de Champions League zoveel spektakel zou opleveren! Gaan beide ploegen na rust op datzelfde elan door?

Na vier minuten wist Sterling, op aangeven van De Bruyne, de 1-0 uit de heenmatch al weg te vegen. Maar nog binnen de eerste tien minuten ging City van de hemel naar de hel: Son was met twee treffers andermaal de kwelduivel van dienst.

De thuisploeg bleef echter niet bij de pakken zitten en stelde binnen de volgende tien minuten alweer volledig orde op zaken. Een minuut na de 1-2 tekende Bernardo Silva voor de 2-2, Sterling maakte vervolgens zijn tweede van de avond en dat na nauwelijks twintig minuten. De Bruyne gaf net zoals bij de 1-0 de assist.

Met een 3-2 ruststand heeft City nog een doelpunt nodig om zich te kwalificeren voor de halve finale. Benieuwd of het De Bruyne en Kompany zal lukken om Alderweireld en Vertonghen eruit te knikkeren...