De pech voor Kevin De Bruyne blijft maar aanhouden, einde seizoen?

23 april 2019 17:19

Het zit Kevin De Bruyne echt niet mee dit seizoen. Tijdens de gewonnen competitiewedstrijd tegen Tottenham (1-0) viel hij andermaal geblesseerd uit. Pep Guardiola kwam met een update over zijn blessure.

Ondanks het feit dat Manchester City nog op koers is om drie trofeeën te winnen dit jaar, beleeft Kevin De Bruyne geen topseizoen. De middenvelder van de Citizens viel tegen Tottenham geblesseerd uit en zijn manager, Pep Guardiola, ziet het niet zo positief in.

"Het is een spierblessure en we zullen in de eerstkomende dagen nog eens moeten evalueren", zei de Spanjaard. "De wedstrijd van woensdag (de Manchester Derby, nvdr.) komt nog te vroeg."

"We zullen met hem, de dokters en de kinesisten spreken en dan kunnen we zien of hij misschien nog een of twee wedstrijden kan spelen dit seizoen", aldus Guardiola.

Het seizoen van City duurt nog 5 matchen. De competitiematchen tegen United en Burnley komen dus te vroeg. Daarna volgen ook nog Premier League-matchen tegen Leicester en Brighton & Hove Albion. De finale van de FA Cup valt pas op 18 mei. Misschien is dat nog het meest realistische doel voor de Rode Duivel.

Hannes Van Gael

Premier League \\ Manchester United \\ Manchester City
 
 
Reacties.