Solkjaer kiest niet voor Romelu Lukaku, Kompany start wel in de "Manchester derby"

24 april 2019 20:15

Vanavond staat de "Manchester derby" op het programma. Ole Gunnar Solkjaer kiest voor een verrassende ploeg en daarin is geen plaats voor Romelu Lukaku. Pep Guardiola rekent wel op Kompany.

Solskjaer kiest voor enkele verassende namen. Zo mag Darmian nog eens starten in de verdediging. Dat is al van 16 december geleden. Hij speelde nog maar vijf wedstrijden dit seizoen. In de basiself is er ook plaats voor Andreas Pereira. De Braziliaanse Belg start op het middenveld naast Pogba en Fred.

Voor Romelu Lukaku is er geen plaats in de basiself. Solskjaer geeft het vertrouwen aan Marcus Rashford. Ook Martial, Mata, Alexis en Matic moeten tevreden zijn met een plaatsje op de bank.

Manchester City

Bij Manchester City zijn er geen verrassingen. Vincent Kompany start centraal achterin naast Laporte. Agüero moet voor de doelpunten zorgen en krijgt aanvoer van Bernardo Silva, David Silva en man in vorm Sterling. Het Duitse toptalen Leroy Sané start op de bank. Bernardo Silva speelt voor de 100ste keer vanavond in een Manchester City-tenue.

Nils Wens

Premier League \\ Manchester United \\ Manchester City
 
 
Reacties.