Mathew Ryan maakt het twee Rode Duivels knaplastig in de Premier League

24 april 2019 09:50

Tottenham ontving dinsdagavond Mathew Ryan en Brighton & Hove Albion in de Premier League. Beide teams hadden de punten hard nodig.

Tottenham strijdt samen met Chelsea, Arsenal en Manchester United om de laatste twee tickets voor de Champions League. Brighton stond voor aanvang van de wedstrijd maar drie punten boven de degradatiestreep.

Bij de bezoekers stond Ryan dus tussen de palen. Van José Izquierdo was geen spoor, Anthony Knockaert ontbrak door een schorsing. Bij de thuisploeg stonden Jan Vertonghen en Toby Alderweireld aan de aftrap. 

Wie dacht dat Tottenham een eenvoudige avond tegemoet ging, kwam bedrogen uit. Ryan keepte een sterke wedstrijd en ook Hugo Lloris was niet van plan zich te laten passeren. The Spurs leken op weg naar een pijnlijk puntenverlies. Tot minuut 89…

In afwezigheid van de geblesseerde Harry Kane was het Christian Eriksen die zijn team over de streep trok. De Deen trapte de bal van buiten de zestien in het hoekje: 1-0. Dure punten voor Totteham, een zure nederlaag voor Brighton.

Simon Wauters

Premier League \\ Tottenham \\ Brighton
 
 
Reacties.