Peter Vandenbempt zag dit niet aankomen: "Het is een gigantische verrassing"

19 mei 2019 16:32

Peter Vandenbempt had het nieuws van Vincent Kompany totaal niet zien aankomen. Volgend hem is dit een serieuze stunt en gaat niemand beter doen in de komende transferperiode.

Dat vertelt hij bij Sporza. "Dit is een gigantische verrassing. Ik had dit echt niet zien aankomen. Niet als speler en zeker niet als trainer. Dit is een serieuze stunt van Marc Coucke en Michael Verschueren."

Vandenbempt dacht eerst dat Kompany naar Amerika zou trekken. "Ik dacht dat hij naar een sattelietclub van Manchester City ging gaan in Amerika. Hij is nog niet zo oud, dus ik had zeker niet verwacht dat hij nu al naar België zou terugkeren."

Henry

Eerder gaven we al mee dat Anderlecht op zoek moet naar een assistent met een gevalideerd diploma, aangezien Kompany daar nog niet over beschikt. Volgens Vandenbempt zou Thierry Henry één van de kanshebbers zijn. 

"Ik hoorde de naam van Henry al voorbijkomen. Kompany en Henry samen, dat zou wat zijn! Voor alle duidelijkheid, ik weet niet of het waar is, maar het zou heel straf zijn."

Nils Wens

Anderlecht \\ KAA Gent
 
 
Reacties.