Michael Verschueren geeft meer duiding bij de grote kuis van Anderlecht en de situatie van Trebel én spreekt over inkomende transfer: "Hij staat op de lijst, ja"

22 mei 2019 09:35

Een drukke transferzomer en/of grote kuis op Neerpede? Dat is alvast wat wordt verteld in de wandelgangen. Michael Verschueren sprak toch over een aantal heikele topics.

Ivan Obradovic is ondertussen vertrokken, maar ook Kara Mbodj en Adrien Trebel zouden volgens Het Laatste Nieuws mogen verkassen. Ook Sanneh, Bakkali en anderen werden al genoemd als mogelijke vertrekkers bij de grote kuis.

"We hebben een maximaal aantal spelers voor de A-kern voor ogen. Als sommigen niet wegraken, zullen ze niet meer in de A-kern zitten. Maar we gaan hen helpen. Over wie het gaat? Ik noem geen namen. Over Kara en Trebel is ook nog geen definitieve beslissing genomen", is Verschueren duidelijk in Het Nieuwsblad.

Bolasie? Vlap?

"Kompany zal zijn ideale kern samenstellen, de namen Kara en Trebel liggen daarbij ook nog op tafel in de analyse. Bolasie? We spraken nog niet met hem. Wat is Everton met hem van plan?", vraagt de sterke man van RSCA zich af.

Aan inkomende zijde is het voorlopig ook nog stil. Wel wilde Verschueren toegeven dat Vlap een interessante optie is. "Hij staat op onze lijst."

Aernout Van Lindt

Anderlecht
 
 
Reacties.