Hoe hebben de Jonge Duivels de zure nederlaag tegen Polen verteerd? Sfeermaker Elias Cobbaut reageert

17 juni 2019 12:37

De nederlaag kwam bijzonder hard aan voor Elias Cobbaut en zijn ploegmaats. Binnen twee dagen staat de Belgen alweer een loodzware opdracht te wachten, dus bij de pakken blijven zitten is geen optie.

"We spelen drie matchen op negen dagen, dus we mogen niet blijven mopperen over de match tegen Polen", stak Elias Cobbaut maandagmiddag van wal.

"De teleurstelling was bijzonder groot meteen na de match. Mijn rol als sfeermaker? Ik ben mij niet anders gaan gedragen. De posistieve vibe is opnieuw aanwezig in het team en zo moeten we ons ook blijven gedragen. We hebben de match goed verteerd, denk ik."

Binnen twee dagen staat de match tegen Spanje alweer op het programma. "Dat zal een andere match worden, met meer ruimte voor ons. Polen stond soms met acht rond de grote rechthoek en dacht alleen maar aan verdedigen."

Het is wel van moeten tegen Spanje, dat ook verloren heeft op de openingsspeeldag. "We hadden liever een gelijkspel gezien. We mogen nu niet denken dat zij veel beter zijn en dat ze ons gaan kloppen. Zo mag je geen enkele match aanvatten", besloot Cobbaut, die centraal in de verdediging werd geposteerd.

Hannes Van Gael - Manuel Gonzalez

België \\ Polen
 
 
Reacties.