OH Leuven blikt vooruit op komend seizoen: wijzigingen in staf, scouting en ook spelerskern krijgt grondige make-over

18 juni 2019 18:15

Bij OH Leuven werd afgelopen seizoen ééntje om snel te vergeten. De Leuvenaars blijven echter niet bij de pakken zitten en blikken op hun digitaal huis vooruit op komend seizoen.

Er staan heel wat nieuwigheden op til in Leuven. Zo krijgt het scoutingsapparaat een stevige kwaliteitsinjectie en wordt die verder geprofessionaliseerd. Ook wordt er een aspirantenkern opgericht, die de kloof tussen beloften en A-kern moet verkleinen. 

Met de contractverlengingen van Vincent Euvrard en Frank Vercauteren wil OHL continuïteit verzekeren. Beide heren worden bijgestaan door drie nieuwe namen in de technische staf: assistent-coach Hans Visser, fysiektrainer Carlos Rodriguez en keeperstrainer Gerry Oste.

Afscheid van enkele oudgedienden

Tot slot wordt er ook aan de spelerskern gewerkt: "Om tot een sterk gereduceerde en werkbare A-kern te komen, zal er afscheid genomen worden van enkele spelers", klinkt het op de clubwebsite.

"Zo wuift onze club Nick Gillekens, Joeri Dequevy, Koen Persoons, Julien Gorius en Dimitri Daeseleire uit. Bartosz Kapustka revalideert bij Leicester City, Ahmed Touba keert terug naar Club Brugge."

Clint Vens

OH Leuven
 
 
Reacties.