Sterren van PSG begaan al vroeg een uitschuiver, ook Thomas Meunier kan nederlaag niet verhinderen

18 augustus 2019 23:13

Een lange reeks als ongeslagen ploeg zit er dit seizoen niet in voor het sterrenensemble van PSG. De Parijzenaars hadden op de openingsspeeldag wel afgerekend met Nîmes, maar bij de eerste uitwedstrijd liep het al mis. Rennes was te sterk met 2-1.

Nochtans bracht PSG weer tal van ronkende namen aan de aftrap: Thiago Silva, Marquinhos, Verrati, Mbappé, Di Maria, Cavani en... Thomas Meunier. De Rode Duivel startte op de rechtsachter. Na een kleine tien minuten in de tweede helft kreeg de ex-speler van Club Brugge ook een geel karton onder de neus geduwd. Even voorbij het uur werd hij vervangen.

Op dat moment stond PSG al lang 2-1 achter. Nochtans was er geen vuiltje aan de lucht toen Edinson Cavani na 35 minuten de score opende. Met een doelpunt vlak voor en vlak na rust keerde Rennes de situatie helemaal om. Treffers van Niang en Del Castillo hielden de punten thuis.