Rondje Europa: Linz tankt héél veel vertrouwen voor Brugge, Belgenlegioen in Nederland zwaar onderuit en Tottenham loopt blauwtje

25 augustus 2019 19:45

In heel Europa stonden op zondag heel wat interessante duels op het programma. Daarbij vielen aardig wat boeiende resultaten op te schrijven.

In Oostenrijk won LASK Linz de topper op bezoek bij Rapid Wenen met 1-2. Met 13 op 15 tankt het heel veel vertrouwen met oog op de clash in Jan Breydel.

Duitsland

In Duitsland heeft Leipzig nog steeds een perfect rapport na een 2-1 overwinning tegen Frankfurt. Werner opende snel de score, Poulsen deed tien minuten voor tijd de boeken dicht.

Nederland

Niet al te veel wedstrijden in de Eredivisie, want vele wedstrijden werden er uitgesteld. Maar ADO Den Haag haalde wel uit bij Belgenlegion RKC Waalwijk, terwijl VVV verrassend ging winnen bij Utrecht.

Engeland

In de Premier League kon het Wolverhampton van de bankzittende Dendoncker nog een puntje pakken in minuut 97, voor Tottenham werd het een pijnlijke nederlaag zonder Jan Vertonghen opnieuw.