1e Amateur: Lierse Kempenzonen blijft troosteloos laatste, nog steeds drie foutloze leiders

15 september 2019 11:39

In de hoogste amateurklasse stonden zaterdagavond zeven van de acht partijen op het programma. Lierse Kempenzonen bleef in hetzelfde bedje ziek, terwijl er nog steeds drie ploegen met een perfect rapport kunnen pronken.

Lierse Kempenzonen nam een goede start in de partij tegen Visé en kwam 1-0 voor via Kindermans. Nog voor de rust was de score alweer in evenwicht en met nog ruim tien minuten op de klok bezegelde Kasmi, ex-Lierse, het lot van de Pallieters, die na drie matchen nog geen enkel punt hebben gesprokkeld.

Olympic Charleroi, Heist en Deinze staan nog steeds foutloos aan de kop van het klassement. Alle drie wonnen ze met het kleinste verschil. Charleroi klopte Dessel Sport met 2-1 en Heist en Deinze wonnen op verplaatsing.

Bij de Oost-Vlamingen viel het winnende doelpunt pas in minuut 85, terwijl de eindstand in Patro Eisden Maasmechelen - Heist (0-1) al na zeven minuten op het scorebord stond.