Milicevic was voor de eerste keer dit seizoen beslissend: "We hebben te weinig gekregen"

15 september 2019 15:00

Tegen Zulte Waregem viel hij in de tweede helft in en meteen was de Bosniër van goudwaarde met de assist voor het doelpunt van Bautista. Toch had Milicevic een wrang gevoel na afloop van de wedstrijd.

Danijel Milicevic was onmiddellijk van goudwaarde voor zijn ploeg. De ex-speler van AA Gent trapte een knappe voorzet op het hoofd van Bautista die de gelijkmaker kon scoren. Desondanks was de creatieve middenvelder niet helemaal tevreden na afloop van de wedstrijd: "Ik heb het gevoel dat we vandaag te weinig gekregen hebben. Ik denk dat Zulte vandaag iets minder sterk speelden dan normaal. We hadden veel balbezit, maar moesten er iets meer mee doen. Bovendien speelde Zulte geruime tijd met tien", analyseert Milicevic.

Ondanks de numerieke minderheid kon Zulte toch met een punt vertrekken uit Eupen. "Ze waren heel solide achterin, al hebben we enkele kansen gemist. Maar ik wil het positieve onthouden. We hebben vanavond een ploeg gezien die vooruit voetbalde en die initiatief nam."

"Zelf probeer ik van beslissend te zijn op stilstaande fasen. Het doet deugd om terug op het terrein te staan, al was het slechts een halfuur. Ik was wel onmiddellijk aanwezig. Hopelijk kunnen we volgende week tegen Standard hetzelfde brengen, al zal dat uiteraard een heel zware verplaatsing worden", besluit Milicevic.

Dennis Rosiers

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem \\ Eupen
 
 
Reacties.