Gent komt openlijk uit voor werkrelatie met Bayat: "Ik ken ook clubs waar hij nog werkt, maar de voorzitter niet met hem spreekt"

18 september 2019 08:45

Propere Handen is nu toch al een tijdje bezig, maar het is 'business as asual' gebleven. Mogi Bayat werkt weer voor quasi alle clubs. AA Gent komt daar ook openlijk voor uit.

Buffalo-voorzitter Ivan De Witte geeft toe dat de manager weer prominent aanwezig is in de Ghelamco Arena. "Mogi Bayat deed voor onze club al heel wat nuttige zaken, vooral op voetbaltechnisch vlak. Mogi beschikt over een speciale competentie: hij kent de voetbalwereld zo goed dat hij bepaalde spelers kan halen en ook ergens anders plaatsen", vertelt hij in S/V Magazine.

"Daar is hij de beste in. Bijna alle clubs werken terug met hem samen. Ik denk dat het geen goede beslissing zou zijn om dat niet meer te doen. Voor zover ik weet, kreeg Mogi Bayat ook nog geen beroepsverbod opgelegd."

De Witte verstopt zijn werkrelatie met Bayat ook niet. "Ik wil ook niet de schijnheilige voorzitter spelen. Ik ken ook clubs waar hij nog mee werkt, maar waar de voorzitter niet meer met hem spreekt. Begrijp je? Dat is zo’n halve draai. Ik kom er dan liever voor uit. En de transacties die we met Mogi Bayat doen, zijn in orde."

Redactie

Europa League \\ KAA Gent \\ Saint-Etienne
 
 
Reacties.