Juventus heeft het niet onder de markt met Verona, maar Ronaldo doet het opnieuw

21 september 2019 21:29

Juventus heeft deze avond met 2-1 kunnen winnen van Verona. De bezoekers kwamen verrassend op voorsprong via Veloso, maar Ramsey en Cristiano Ronaldo zorgden alsnog voor de overwinning.

Juventus begon niet goed aan de wedstrijd en Verona opende dan ook de score. Eerst werd een penalty gemist en ook de rebound kwam nog tegen de lat, maar enkele seconden later kwam de bal bij Veloso. De Portugees maakte een indrukwekkend doelpunt: 0-1.

Nog voor de rust maakte Juvenstus gelijk. Ramsey maakte zijn eerste voor zijn nieuwe ploeg. Na de rust was het tijd voor Cristiano Ronaldo. Hij scoorde de 2-1 via een strafschop. Door deze overwinning staat Juventus opnieuw even op kop van het klassement. Inter Milaan kan er nog over, maar zij spelen op dit moment de derby tegen AC Milaan.