Brys heeft er goeie moed in en ziet aanwinsten opfleuren: "Hij is gewoon een koele afwerker"

21 september 2019 17:24

Marc Brys heeft er goeie moed in. Begin dit seizoen trok hij nog aan de alarmbel omwille van de late instroom van transfers, maar nu lijkt alles in zijn plooi te vallen bij de Kanaries.

STVV heeft ook een goeie teambuilding achter de rug en trekt met frisse moed naar Charleroi. "Die teambuilding heeft ons goed gedaan", aldus Brys in HLN. "Ik organiseer al twintig jaar kampvuren. Deze keer met STVV was veruit het beste. De communicatie en de omgang met elkaar is er flink op vooruit gegaan. Maar het is niet omdat je een goed kampvuur achter de rug hebt, dat je ook zomaar punten pakt."

Maar stilaan beginnen zijn aanwinsten zich ook op hun gemak te voelen. "Van Sousa en Suzuki hebben weten we intussen allemaal al dat ze serieuze progressie hebben gemaakt. Ito heeft zich onze manier van spelen eigen gemaakt en koppelt intussen zijn verrassende spelstijl aan werkkracht. Hij kan van de zijkant makkelijk naar binnen snijden. Colidio is gewoon een koele afwerker. Deze week toonde hij op training nadrukkelijk zijn neus voor goals."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ STVV
 
 
Reacties.