🎥 Castagne scoort bij seizoensdebuut heerlijke goal in allerlaatste minuut tegen Ribéry en co

22 september 2019 21:59

Atalanta heeft zondagavond 2-2 gelijkgespeeld tegen Fiorentina. De club uit Bergamo maakte een 0-2 achterstand ongedaan.

Atalanta kreeg woensdag nog een stevig pak slaag van Dinamo Zagreb in de Champions League. Het werd 4-0.

Zondag zag het er opnieuw niet goed uit voor de club van Timothy Castagne. Federico Chiesa had de bezoekers op voorsprong gebracht en iets voorbij het uur verdubbelde Franck Ribéry de score.

Toch werd het nog 2-2. Na 84 minuten lukte Josip Ilicic de aansluitingstreffer en in de allerlaatste minuut maakte Castagne bijzonder knap gelijk. Het was de eerste wedstrijd van de Rode Duivel nadat een meniscusblessure hem een hele tijd aan de kant hield.