Vadis & co maken zich geen zorgen, ondanks heel veel wedstrijden op een rij: "Zullen fit zijn tegen Essevee"

22 september 2019 12:08

KAA Gent zit in een positieve flow en blijft de goede prestaties tot op heden opstapelen. Kunnen ze dat ook aan de Gaverbeek van Waregem doen?

Voor KAA Gent was het tot op heden al een druk schema, want de wedstrijd in en tegen Zulte Waregem wordt al de veertiende van het prille seizoen. En dan werd de wedstrijd tegen Antwerp nog uitgesteld omwille van het drukke Europese schema van beide ploegen.

Het wordt er met bekervoetbal (volgende week woensdag in Aalst) en de trip naar Oleksandria aan week later in de Europa League bovendien ook zeker niet beter op, maar bij de Buffalo's blijven ze het positief opnemen.

Europees voetbal spelen was onze droom

"Europa was onze droom", aldus Vadis Odjidja. "We hebben dat gehaald, dus moeten we nu niet met excuses gaan afkomen over onze fitheid of onze paraatheid."

"We weten dat de wedstrijden elkaar snel opvolgen de komende weken, maar we trainen heel goed en zijn prima voorbereid. Zondag zullen we fit zijn." Toch zou het kunnen dat Thorup de komende wedstrijden - hetzij in Waregem, hetzij in Aalst - hier en daar wel wat gaat roteren.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.