Krakers in Parijs én Kiev tijdens de spannende maandagwedstrijden

14 oktober 2019 13:18

Voor de Belgian Red Devils zit de interlandweek er ondertussen alweer op, maar in diverse andere groepen gaat het op maandag opnieuw onverminderd verder. Wie doet de beste zaken?

Groep A

Montenegro en Bulgarije zijn na zes speeldagen nog steeds op zoek naar hun eerste overwinning en beiden ondertussen ook uitgeschakeld met 3 op 18. Toch kunnen ze nog scherprechter spelen tussen de topteams in de groep.

Engeland verloor vrijdag enigszins verrassend bij Tsjechië, maar krijgt in Bulgarije een nieuwe kans om de tickets voor het EK te boeken, al moet Kosovo dan nu wel voor de volledigheid iets laten liggen tegen Montenegro. 

Groep B

Portugal is na een moeilijk begin in de groep stilaan op toerental gekomen en kan met een overwinning in en tegen Oekraïne zelfs nog mikken op de groepswinst in groep B.

Maar: bij een nederlaag in Oekraïne kan Portugal plots opnieuw de hete adem van Servië in de nek voelen. Zij spelen tegen Litouwen en staan voorlopig op vier punten. En dan staat er voor Portugal misschien toch nog wat druk op de duels tegen de zwakkere broertjes in november.

Groep H

Frankrijk en Turkije hebben momenteel beiden 18 op 21 en dus wacht een absoluut topduel tussen beide landen in Parijs. Met een puntendeling zouden de Turken op basis van de onderlinge resultaten bovendien groepsleider blijven.

IJsland heeft tegen Andorra geen excuses meer en moet gewoon winnen én bovendien hopen dat Turkije verliest in Frankrijk. Dan wordt het in een Turkse heksenketel tegen IJsland in november mogelijk hét duel dat erop of eronder zal zijn.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Wat denken ze ervan bij BetFIRST? Waag nu enkele pittige gokjes en doe er zeker je voordeel mee!

Aernout Van Lindt

Oekraïne \\ Litouwen
 
 
Reacties.