Union-trainer niet blij met refs na verloren punten tegen Lokeren: "Maar ja, ze geven de punten toch niet terug"

14 oktober 2019 09:22

Union verloor in de slotfase tegen Lokeren twee dure punten in de strijd om de periodetitel. De trainer van de Brusselaars, Thomas Christiansen, was allesbehalve tevreden met de wedstrijdleiding.

Christiansen hekelde de penalty die Lokeren nog kreeg. "Wie op zo'n manier twee punten weggeeft in het slot van de wedstrijd, die kan nooit tevreden zijn", aldus de Deense oefenmeester van Union SG.

"Wie zo'n strafschop wil fluiten, zal altijd wel een reden vinden. Het is niet de eerste keer bovendien ... Ach, hopelijk is er tegen het einde van het seizoen een balans. Sowieso krijgen we de punten niet terug."

Duur puntenverlies

"Er is zo vaak contact in de zestien, dus waarom zou je voor zoiets fluiten? Dit doet pijn, zeker gezien het moment van de strafschop."

Toch was de coach ook niet te beroerd om toe te geven dat Union het ook wat aan zichzelf te danken had: "We hadden de match sneller moeten doodmaken en onze kansen in de tweede helft afwerken, dan komt dat moment er niet. Dit zijn twee dure punten die we hier verliezen."

Johan Walckiers

2e klasse \\ Sporting Lokeren \\ Union SG
 
 
Reacties.