Rondje Champions League: City en Tottenham halen zwaar uit, Real doet wat het moet doen in Istanboel

22 oktober 2019 22:55

Club Brugge kreeg vanavond een pak voor de broek van Paris Saint-Germain. Er stonden natuurlijk nog een pak wedstrijden op het menu. Een overzicht.

Galatasaray 0 - 1 Real Madrid

De Koninklijke stond vanavond onder hoogspanning in Istanboel, maar Eden Hazard en ploegmaats deden hun job. Real Madrid springt over Club Brugge in de stand.

Het was overigens onze landgenoot - ook Thibaut Courtois stond op het veld - die voor de assist zorgde op het doelpunt van Toni Kroos.

Olympiakos Piraeus 2 - 3 Bayern München

In een Griekse heksenketel hield de thuisploeg in de eerste helft gelijke tred met Der Rekordmeister. Robert Lewandowski was met twee doelpunten nog maar eens dé man.

Tottenham Hotspur 5 - 0 Rode Ster Belgrado

Na enkele teleustellingen in de Premier League kon Tottenham eindelijk nog eens uithalen. The Spurs hadden nooit een kind aan Rode Ster. 

Jan Vertonghen stond in de basis, maar er was geen spoor van Toby Alderweireld. Tottenham komt zo op de tweede plaats na het ongenaakbare Bayern München.

Manchester City 5 - 1 Atalanta

Ook Manchester City - uiteraard met Kevin De Bruyne - was goed bij schot vanavond. Het Atalanta van Timothy Castagne blijft nog steeds puntenloos achter.

Juventus 2 - 1 Lokomotiv Moskou

De Russen waren lange tijd op weg naar een stunt in Turijn. In de slotfase boog Paulo Dybala de wedstrijd helemaal om met twee doelpunten.

Atlético Madrid 1 - 0 Bayer Leverkusen
Shakthar 2 - 2 Dinami Zagreb

Manuel Gonzalez

Champions League \\ Tottenham \\ Manchester City \\ Juventus \\ Atalanta \\ Galatasaray \\ Bayern München \\ Real Madrid \\ Lokomotiv Moskou \\ Rode Ster Belgrado \\ Olympiakos Piraeus
 
 
Reacties.