Student Night moet Cercle Brugge duwtje in de rug geven

23 oktober 2019 21:10

Het dreigt een lang en zwaar seizoen te worden voor Cercle Brugge. De eerste match onder Bernd Storck tegen Charleroi ging ook verloren met een droge 0-3. Enkele studenten van Howest willen de Vereniging een hart onder de riem steken, nu ze troosteloos staan in de Jupiler Pro League.

Drie studenten van hogeschool Howest roepen medestudenten via de sociale media op om massaal af te zakken naar de wedstrijd Cercle Brugge-Excelsior Moeskroen, op dinsdag 29 oktober. Zo willen ze een positieve boodschap sturen naar het team én sfeer creëren in het stadion.

In samenwerking met Cercle zullen de drie studenten zorgen voor een heus Fandorp, waar supporters al anderhalf uur voor de wedstrijd terecht kunnen. Er zal ook een Student Village voorzien worden waar een DJ voor de nodige beats zal zorgen en waar enkele gratis vaten bier getapt zullen worden. 

Speciaal voor deze wedstrijd wordt voor studenten ook de prijs van een inkomticket drastisch verlaagd: normaal betaalt men €15. Tegen Moeskroen betalen studenten slechts €5.

Dennis Rosiers

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.