Beerschot deelt sneer uit naar Pro League: "Het is al de derde keer dit seizoen"

11 november 2019 12:33

Vrijdag begint in de Proximus League de eerste speeldag van de tweede periode. Oud-Heverlee Leuven ontvangt Beerschot, dat alles behalve te spreken is over de speeldag.

Vrijdag start de tweede periode in de Proximus League op het veld van Oud-Heverlee Leuven. OHL ontvangt dan Beerschot, dat alles behalve blij is dat het een wedstrijd moet spelen tijdens de interlandbreak. Terwijl 1A stilligt, gaat de competitie in 1B gewoon verder. 

"Beerschot moet vrijdag tegen OHL vier internationals missen. Yan Vorogovskiy, Reda Halaimia, Prince Ibara en Irakli Bugridze zijn opgeroepen voor de volgende 2 interlands. We zijn trots dat zij hun land mogen vertegenwoordigen, maar betreuren dat de interlandbreak 1B zal beïnvloeden. We zullen die blijven aankaarten bij de Pro League", stelt Beerschot op haar website. 

"Jammer dat het aantrekken van goede buitenlanders in 1B bestraft wordt. Beerschot is niet de enige club die hier nadeel ondervindt en zal ervoor blijven ijveren dat de Pro League 1A en 1B gelijk behandelt. Het is immers al de derde keer dit seizoen dat we spelers moeten missen."

Dante Bellon

2e klasse \\ OH Leuven \\ Beerschot
 
 
Reacties.