Kompany heeft het op de Engelse tv over Anderlecht: "We gaan all the way, zonder compromissen"

11 november 2019 08:55

Je moet al goed je best doen om Vincent Kompany de laatste tijd nog te spotten bij Anderlecht. De speler-manager laat zich niet zien tot hij weer fit is om te spelen. In Engeland laat hij zich wel gewoon zien. Zo was hij zondag analist voor Sky Sports tijdens Liverpool-Manchester City.

Samen met José Mourinho zorgde hij daar voor het hoge woord. Een paar grapjes tussen de twee werden wel gesmaakt. Over Anderlecht ging het slechts 45 seconden. "Onze missie is om het schip uit woelige wateren te sturen. We spraken off camera over de vergelijking met grote clubs als Man United, Glasgow Rangers, AC Milan. Sommige schepen zijn te groot om te zinken", noteerde HLN.

Kompany is ook niet van plan om de filosofie overboord te gooien. "Het is belangrijk dat je een plan hebt en je daaraan vasthoudt. We proberen de club naar een veiligere zone te sturen. En we gaan all the way. Zonder compromissen. Mettertijd komen clubs wel weer terug op hun niveau. Je kiest een koers, maar vaak vaar je in het ongewisse."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.