Vrancken naar Racing Genk? KVM-coach reageert: "Zou jij een aanbieding van Het Laatste Nieuws niet overwegen?"

11 november 2019 07:47

Wouter Vrancken boekte zondagavond met KV Mechelen een knappe zege op het veld van Standard. Malinwa haalde het met 1-2.

“Hier zit een zeer tevreden trainer”, vertelde hij achteraf. “We speelden een goede wedstrijd en maakten meestal de juiste keuze tussen pressing zetten en in blok terugvallen.”

“In de eerste helft vielen wel wat weinig kansen te noteren. Maar de vrije trap van Rob Schoofs was schitterend. Ik vond onze tweede helft beter, maar we hebben na de 0-2 te weinig gebruik gemaakt van de ruimte die er kwam. Zeker William Togui had zijn kracht en snelheid beter moeten gebruiken." 

De naam ‘Vrancken’ valt ook steeds vaker bij Racing Genk, waar de stoel van Felice Mazzu serieus wankelt. Zeker na de thuisnederlaag tegen AA Gent hangt zijn lot aan een zijden draadje.

“Ik vind het niet gepast om na zo’n knappe zege over geruchten te praten. Ik ben op dit moment enkel met KV Mechelen bezig. Het heeft geen zin om te praten over dingen die op dit moment niet aan de orde zijn.”

Maar hij zei dus niet dat hij zeker bij KV Mechelen blijft. "Jij werkt voor Het Belang van Limburg? Zou jij een aanbieding van Het Laatste Nieuws niet overwegen?" Wordt ongetwijfeld vervolgd. 

Simon Wauters

Jupiler Pro League \\ Standard \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.