Oostende, met wederoptredende Palaversa, klopt Anderlecht in oefenduel

14 november 2019 17:08

Oostende heeft donderdagmiddag Anderlecht verslagen in een oefenduel. Het werd 3-1 voor deKustboys.

Goed nieuws voor KVO want het Kroatische talent Ante Palaversa maakte na maanden blessureleed zijn comeback. De eerste helft maakte hij probleemloos vol ook Robbie D'Haese stond aan de aftrap bij de Kustboys.

Na een half uur was het ook KV Oostende dat op voorsprong kwam. Alexandru Chipciu verschalkte zijn eigen doelman Thomas Didillon. In de tweede helft maakte Ronald Vargas er 2-0 van. Opnieuw lag een fout in de Anderlecht-defensie aan de basis.

In het slot van de wedstrijd maakte de Zweedse aanvaller Isaac Kiese Thelin nog de aansluitingstreffer, maar dat leverde geen gelijkspel meer op voor paars-wit. Nicolas Rajsel trapte nog wel een strafschop op de ingevallen Roef. In de slotminuten kopte Guri een knappe voorzet van Marquet tegen de touwen.