'Tottenham Hotspur bereidt bod van 60 miljoen euro voor op Oranje-international... al heeft Manchester United ook nog iets te zeggen'

14 november 2019 20:50

Memphis Depay herlanceert momenteel zijn carrière bij Olympique Lyon. De Nederlander krijgt wellicht vroeger dan verhoopt de kans om terug te keren naar de Premier League. "Maar momenteel weet ik nergens van."

Manchester United betaalde in 2015 nog een kleine dertig miljoen euro aan PSV om Memphis Depay binnen te halen. De passage van de 25-jarige Nederlander op Old Trafford was echter nooit een succes. 

Volgens de Engelse media wil Tottenham Hotspur Depay een nieuwe kans geven. Meer zelfs: de Spurs bereiden momenteel een bod van zestig miljoen euro voor op de flankaanvaller. Hij vond bij Lyon zijn niveau terug en moet Tottenham mee opnieuw op de rails krijgen.

Of steekt United er een stokje voor?

Al kan Manchester United wel nog roet in het eten gooien. The Red Devils hebben immers een terugkoopclausule in de overeenkomst laten opnemen toen hij naar Frankrijk trok. Op die manier heeft United nog iets in de pap te brokken.

Manuel Gonzalez

Premier League \\ Ligue 1 \\ Manchester United \\ Tottenham \\ Lyon
 
 
Reacties.