Eden Hazard over zijn kilo's (te veel): "Als ik vakantie heb, dan heb ik vakantie"

22 november 2019 07:12

Real Madrid kon pas laat beroep doen op Eden Hazard omdat hij langer vrijaf kreeg dan sommige van zijn ploegmaats. Toen hij eenmaal op het veld stond was er kritiek omdat hij te zwaar zou staan. Nu geeft de Rode Duivel toe dat dat ook het geval was.

Tijdens zijn aanpassingsperiode aan zijn nieuwe club worstelde Eden Hazard met zijn beste vorm en ook met zijn gewicht. Hij zou een paar kilootjes te zwaar hebben gestaan en dat gaf hij na de meest recente interlandbreak ook toe aan het Franse l'Équipe.

Nu moeten mijn statistieken nog beter.

"Ik was wat verdikt tijdens mijn vakantie. Want als ik vakantie heb, dan heb ik ook vakantie", reageerde de Rode Duivel ietwat laconiek bij de Franse krant. "Ik totaal kwam ik vijf kilogram bij. Ik verdik makkelijk, maar ik slank ook snel af. Normaal weeg ik 75kg en 77kg op een slechte dag. Deze zomer was het 80kg, maar die kilo's te veel waren er na tien dagen weer af."

Of het nu daar aan lag of niet, Eden Hazard was niet in zijn beste vorm tijdens zijn eerste weken bij Real Madrid. Dat gaf hij ook ruiterlijk toe. "Het was niet goed genoeg, maar de laatste maand gaat het toch veel beter. Nu moet ik nog aan mijn statistieken werken, want die zijn nog niet geweldig."

Hannes Van Gael

La Liga \\ Real Sociedad \\ Real Madrid
 
 
Reacties.