Nog geen champagnevoetbal, wel eigen drank in Anderlecht: Woodberries Purple

04 december 2019 10:19

Het is nog geen champagnevoetbal wat Anderlecht dit seizoen op de mat brengt, maar dat weerhoudt de club niet om met een eigen likeur op de markt te komen. De Woodberries Purple zal binnenkort voor het eerste te koop zijn in supermarktketen Delhaize.

Distillerie Radermacher zal de bosvruchtenlikeur produceren. Radermacher heeft met Woodberries al een product op de markt dat heel vlot verkoopt. "Vooral in het zuiden van het land is die bekend. We wilden een drank die op dezelfde manier gemaakt wordt", legt Philippe Defleur van Radermacher uit aan Grenz Echo

Voor, tijdens en na de wedstrijd zondag tegen Charleroi kunnen fans in de fanshop terecht om hun nieuwe favoriete digestief aan te schaffen. Voor de kerstwedstrijd tegen Genk op 22 december organiseert Anderlecht een degustatie.

Vorig jaar kwam Anderlecht ook al met een paarse frituursaus op de markt. Nu komt daar dus een drank bij. Woodberries Puprle zal door natuurlijke kleurtoevoeging paars zien en een alcoholpercentage hebben van twaalf procent. De likeur dient koud gedronken te worden.

Dante Bellon

Beker van België \\ Anderlecht
 
 
Reacties.