Laszlo Bölöni is duidelijk: "Mbokani moet de Gouden Schoen gewoon winnen"

05 december 2019 08:57

Wat een fantastisch seizoen is Dieumerci Mbokani opnieuw aan het spelen. De Congolese targetspits maakte in de beker opnieuw twee doelpunten tegen Racing Genk en is ook in de competitie met een duidelijke voorsprong topschutter.

Door zijn fantastische prestaties is Dieumerci Mbokani ook een grote favoriet voor de Gouden Schoen. Volgens zijn hoofdcoach Laszlo Bölöni moet hij die ook gewoon winnen: "Ik ga niet zeggen dat 'Mbo' de enige kanshebber is, Samatta zie ik ook heel graag voetballen, maar hij heeft kwaliteiten die weinig aanvallers hebben. Ik geloof dat hij de grote favoriet is. Het zou niet meer dan normaal zijn dat hij wint", aldus Bölöni bij Het Laatste Nieuws.

Steven Defour vindt ook dat Mbokani de Gouden Schoen moet winnen: "Hans Vanaken is de huidige Gouden Schoen en hij kan hem opnieuw winnen, maar mensen gaan misschien toch een tikkeltje meer verwachten en dat zou er wel eens voor kunnen zorgen dat iemand anders de prijs wint. Hij is in elk geval heel goed, maar Dieu is gewoon echt onmisbaar."

Arjen T'Sjoen

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
Reacties.