Atlético Madrid pakt laatste ticket voor 1/8e finale, Sessegnon jongste doelpuntenmaker ooit voor Tottenham in de Champions League

11 december 2019 23:10

Vanavond werden de laatste wedstrijden uit de groepsfase van de Champions League afgewerkt. Atlético Madrid plaatste zich als laatste voor de 1/8e finale.

Atlético stond tweede in groep D en telde maar één punt meer dan Bayer Leverkusen. Atlético ontving nummer vier Lokomotiv Moskou, dat al was uitgeteld voor de tweede plaats.

De Madrilenen haalden het met 2-0. Joao Felix en Felipe scoorde de doelpunten.  Juventus haalde het dan weer het in Duitsland. Cristiano Ronaldo en Gonzalo Higuaín scoorden. 

​In groep B ging het enkel nog om plek drie. Bayern München was al zeker van groepswinst en haalde het met 3-1 van Tottenham. Ryan Sessegnon scoorde het bezoekende doelpunt en werd zo de eerste tiener die ooit scoorde voor Tottenham in de Champions League. 

Olympiakos had genoeg aan een late penalty tegen Rode Ster Belgrado. Youssef El Arabi trapte de Grieken van op elf meter naar de Europa League. 

Johan Walckiers

Champions League \\ Tottenham \\ Juventus \\ Bayern München \\ Bayer Leverkusen \\ Atlético Madrid \\ Lokomotiv Moskou
 
 
Reacties.