"B-elftal? Dat hebben ze niet!" & "Genoten van Modric": Vanaken en Vormer onder de indruk van zakelijk Real

11 december 2019 23:48

Club Brugge hield heel de eerste helft gelijke tred met Real Madrid en slaagde er zelfs in om het openingsdoelpunt uit te wissen. Op de 1-2 van Vinicius had het geen antwoord in huis, ook al stonden lang niet alle grote kanonnen op het veld bij 'de Koninklijke'.

Zo was Hazard geblesseerd en bleven Sergio Ramos en Toni Kroos in Madrid. Benzema, Bale, Carvajal en Courtois waren wel meegereisd, maar startten op de bank. “Je staat tegenover een ploeg met bijzonder veel kwaliteiten.  Een B-ploeg wordt er dan gezegd, maar dat hebben ze niet.”

Rodrygo, Vinicius en Jovic kregen hun kans voorin en waren niet echt overtuigend. Toch stonden de twee Brazilianen uiteindelijk op het scoreblad. “Je hebt het gevoel dat je in de match zit en dat alles kan, maar dan komen ze 2 à 3 keer aan onze goal en is het telkens prijs. Na de 1-1 konden we het niet lang genoeg volhouden. We probeerden druk te zetten, maar ze zijn zo goed dat ze er onder uit komen", besloot Vanaken.

Ook Vormer kon dat 'B-elftal aan den lijve ondervinden; hij stond op het middenveld tegenover Modric, Casemiro en Isco. "B-elftal, ik moest lachen toen ik het in de kranten las. Het is gewoon een fantastische ploeg. Ik genoot van Modric. Zijn passjes en hoe relaxed hij aan de bal is...", was Vormer onder de indruk.

Hannes Van Gael - Manuel Gonzalez

Champions League \\ Club Brugge \\ Real Madrid
 
 
Reacties.