'Naast Eden Hazard zal ook Thibaut Courtois niet te zien zijn op Jan Breydel'

11 december 2019 15:06

Woensdagavond speelt Real Madrid op bezoek bij Club Brugge. De Spaanse topclub is al geplaatst en geeft heel wat basisspelers rust.

Zo besloot Zinédine Zidane om Toni Kroos en Sergio Ramos in Madrid te laten. Ze krijgen op die manier wat extra rust om zich voor te bereiden op de wedstrijden tegen Valencia en FC Barcelona. Courtois is wel mee naar België, maar komt zo goed als zeker niet in actie. De jonge Fransman Alphonse Aréola krijgt in principe opnieuw een kans onder de lat. Hij speelde eerder ook al een helft mee in de heenwedstrijd nadat Courtois zich blesseerde voor de rust.

Club Brugge staat toch voor een loodzware opdracht. Philippe Clement zal voorin kiezen voor heel wat snelheid. Percy Tau, Emmanuel Dennis en Siebe Schrijvers worden aan de aftrap verwacht. Ruud Vormer is terug na drie speeldagen schorsing. Als Club thuis wint is het altijd zeker van de 1/16e finales van de UEFA Europa League na nieuwjaar. Anders moet blauw-zwart hopen dat Galatasaray niet kan winnen op het veld van PSG. 

Arjen T'Sjoen

Champions League \\ Club Brugge \\ Real Madrid
 
 
Reacties.