Koen Van Langendonck: "Beerschot was een bewogen jaar, maar verleden niet meer van tel"

14 december 2019 12:22

Koen Van Langendonck gaat dit weekend met Westerlo op bezoek bij Beerschot, waar hij een seizoen speelde. Het werd een bewogen jaar, waar de Westerlo-doelman liever niet al te veel meer op terugblikt.

De motor van de Kemphanen sputtert voorlopig op de tweede perioden, terwijl Beerschot eindelijk aan de oppervlakte lijkt te komen. "Als we winnen, komen we tot op een punt van Beerschot, bij verlies bedraagt de kloof al zeven punten. We mogen de aansluiting niet verliezen", aldus Van Langendonck in GvA

De vorige twee confrontaties dit seizoen werden gewonnen door Westerlo, maar Van Langendonck is op zijn hoede. "Ze kenden een moeilijke seizoensstart, maar het blijft een ploeg met heel veel potentieel. Vooral na de trainerswissel lijkt alles in zijn plooi te vallen. Maar laat ons vooral uitgaan van onze eigen sterkte, dat heeft ons dit seizoen al het meeste succes opgeleverd."

Een terugkeer naar Beerschot is niet al te speciaal voor Van Langendonck. "Ik begrijp niet dat daar een thema van wordt gemaakt. De mensen die ik er nog ken van vroeger, zal ik met plezier terugzien. Voor de rest is dat een omgeslagen bladzijde voor mij", aldus de doelman van Westerlo.

Dennis Rosiers

2e klasse \\ Westerlo \\ Beerschot
 
 
Reacties.