Antwerp moet Faris Haroun missen tot na nieuwjaar

15 december 2019 12:05

Domper op de feestvreugde voor Antwerp. In het duel met Eupen liep Faris Haroun een breukje op in de arm. Hij moet voor enkele weken de strijd staken.

Het was rond de zeventigste minuut dat Faris Haroun een breuk opliep in de onderarm. Haroun speelde de negentig minuten vol, maar na de wedstrijd werd duidelijk wat er scheelde. "Ik wilde hem wisselen, maar Faris wilde zelf niet", vertelde Antwerp-coach Bölöni na afloop van de partij. "Hij wilde er blijven staan voor zijn team."

Antwerp won na een fenomenale vrije trap van Lior Refaelov met 1-0 van de Panda's. Het is nog niet geweten hoelang Antwerp Haroun moet missen. Wel zeker is dat de wedstrijd op Standard in de beker nu woensdag, en de twee resterende competitiewedstrijden tegen STVV en Anderlecht wel te vroeg gaan komen.

Maar bij de Great Old zouden ze dan wel weer beroep kunnen doen op Steven Defour. Na zijn blessureleed traint de middenvelder opnieuw mee met de Antwerpenaren en zit hij mogelijk opnieuw in de selectie tegen zijn ex-club in de beker.

Dante Bellon

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Eupen
 
 
Reacties.