Bob Peeters ziet geen graten in achterhouden blessure Van Eenoo: "Als de tegenstander niet communiceert..."

15 december 2019 10:57

Bob Peeters kon na de nederlaag tegen Beerschot niet om het feit heen dat zijn spelers momenteel minder fris zitten. Al had hij er wel oog voor, door onder meer Abrahams op de bank te zetten. De grootste verrassing was nog het ontbreken van Lukas Van Eenoo op het wedstrijdblad.

De middenvelder was al de hele week geblesseerd, maar die informatie werd binnenskamers gehouden. Of het niet jammer was dat dit niet gecommuniceerd werd? "Waarom? Moeten wij iedereen slimmer maken? Wij moeten toch ook niet alles naar buiten brengen?"

De trainer van Westerlo vond enige geheimhouding in dit geval dus wel op zijn plaats en wijst erop dat Beerschot ook niet alles prijsgaf. "Het is de eerste keer in weken dat Beerschot geen selectie op zijn website plaatst. Dat is het spel dat gespeeld wordt. Als de tegenstander niet communiceert, moet je het zelf ook niet doen."

Momenten pakken

Veel kocht Westerlo niet voor die strategie. "Uiteindelijk hebben we er niet veel aan gehad", erkent Peeters. Ze doen er in de Kempen dus wel alles aan om punten te pakken, maar op dit ogenblik wil het niet lukken. "We zitten momenteel minder fris. Langs de andere kant gaat het om momenten pakken. Als Vetokele scoort bij zijn grote kans, krijgen we iets meer ruimte in de omschakeling. We zitten in de hoek waar de klappen vallen." 

Kevin Vanbuggenhout

2e klasse \\ Westerlo \\ Beerschot
 
 
Reacties.