Overzicht Serie A: Cristiano Ronaldo loodst Juventus voorbij Sassuolo

15 december 2019 17:02

Juventus raakte de leiderspositie in de Serie A eventjes kwijt aan Inter, maar de Oude Dame won zondagnamiddag wel eenvoudig van Udinese Calcio. Cristiano Ronaldo toonde zich met twee doelpunten.

Juventus had aan één helft genoeg tegen Udinese. Ronaldo (twee keer) en Bonucci maakten de doelpunten voor de thuisploeg. Udinese mocht meer voetballen in de tweede helft en Ignacio Pussetto zorgde nog voor een hele late eerreder. Juve springt eventjes naar de leidersplaats, maar Inter komt vanavond wel nog in actie op het veld van Fiorentina.

Naast Juventus speelden ook AC Milan en Atalanta nog. Beide teams konden de wedstrijd niet winnen. Atalanta plaatste zich enkele dagen geleden voor de 1/8e finales van de UEFA Champions League na een overwinning tegen Shakhtar Donetsk. Nu gingen ze onderuit op het veld van Bologna. Rodrigo Palacio en Andrea Poli scoorden. Malinovskyi maakte nog wel de aansluitinstreffer, maar meer zat er niet in. AC Milan speelde thuis 0-0 gelijk tegen Sassuolo. De Milanezen blijven op die manier in de middenmoot van het klassement hangen.