🎥 Inter geeft in blessuretijd zege uit handen

15 december 2019 22:56

Inter liep zondagavond averij op in Firenze. Na een vroeg doelpunt leken Lukaku en co met de zege aan de haal te gaan. In blessuretijd maakten Fiorentina echter nog gelijk, waardoor Inter twee dure punten verspeelt.

Inter kwam na acht minuten op voorsprong. Borja Valero, ex-Fiorentina, werkte koelbloedig af in de korte hoek.

Op het halfuur zorgde een tot dan onzichtbare Lukaku ei zo na voor de 0-2, na een klutsbal. De 0-2 volgde echter wat later. Lukaku bediende maatje Lautaro Martinez, die koelbloedig afwerkte. Het doelpunt werd echter terecht afgekeurd voor buitenspel. Wat later had de Fiorentina-doelman een schitterende parade in huis op een knappe kopbal van onze landgenoot. Ook in de tweede helft ging Lukaku enkele keren op zoek naar een doelpunt, maar zover kwam het niet. In minuut 93 gebeurde het onverwachte alsnog. De jonge Serviër Vlahovic zette de bordjes in evenwicht met een schitterend doelpunt. Een weergaloze rush vanop eigen helft afgerond op sublieme wijze.