Preud'homme enorm ontgoocheld: "Er was maar één ploeg die de drie punten verdiende"

15 december 2019 20:37

Je kon de ontgoocheling van het gezicht van Michel Preud'homme aflezen. Zijn ploeg had genoeg kansen om de wedstrijd te winnen, maar moest genoegen nemen met een punt. Anderlecht ging als mentale winnaar weg uit het Stade Maurice Dufrasne.

"Weeral een gebrek aan efficiëntie", zuchtte doelman Arnaud Bodart. "Dat is nu al enkele weken het geval. We werken en werken, maar het verbetert blijkbaar niet. Dit is echt rot, want enkel wij verdienden hier om te winnen vandaag."

Daarin werd hij bijgestaan door zijn coach. "Enkel het scoren ontbrak. Het veld werkte niet mee, maar toch creëerden we veel, maar we werden er niet voor beloond. Anderlecht had zelf amper kansen. Niet? Anderlecht heeft geen slechte ploeg, maar we hadden meer moeten scoren."

Ondanks de vele geblesseerden ging het veelal richting doel van Anderlecht. "Dankzij ons systeem. Maar dan gaat een bal nipt naast of redt een doelman uitstekend. Dat we 1 op 6 halen tegen Anderlecht? Daar ben ik niet mee bezig. We verdienden vandaag gewoon de drie punten."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Standard
 
 
Reacties.