Tevreden Vercauteren: "Gestolen punt? Dat hangt af van welke kleuren je draagt..."

15 december 2019 21:53

Franky Vercauteren was begrijpelijkerwijs tevreden met het punt dat zijn team meegraaide uit Sclessin. Deze wedstrijd was een grote test voor zijn jonge garde, waarvoor ze -mede door een fantastische Hendrik Van Crombrugge- slaagden.

Franky Vercauteren was er zich van bewust dat zijn team zondagmiddag een 'goed' punt won op Sclessin. "We kwamen op achterstand, maar ik vind dat we een goede reactie getoond hebben in de tweede helft. Tot die rode kaart hadden we min of meer controle over de match, en dat tegen een ploeg met heel wat kwaliteiten", liet de T1 van Anderlecht weten.

"Natuurlijk zullen sommigen zeggen dat we hier een punt komen stelen. Dat hangt er ook van af welke kleuren je draagt", lacht Vercauteren. "Ik denk dat we veel positieve zaken kunnen meenemen uit deze wedstrijd. Het is een ongelooflijke ervaring voor mijn jonge spelers, om hier te spelen in zo'n moeilijke omstandigheden. Het was niet perfect, het is duidelijk dat we nog veel werk op de plank hebben liggen. Maar onze prestatie was bemoedigend", besluit Vercauteren.

Florent Malice

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Standard
 
 
Reacties.